Δεν είναι απλά ένας οδηγός επιβίωσης, είναι ένα “ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑ”…

Έχω διαβάσει πολλά κείμενα. Έχω γράψει κι εγώ μερικά. Πολλά μου έχουν αρέσει. Λίγα με έχουν ενθουσιάσει. Κι έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν βρίσκω κάτι extraordinary, θα το μοιράζομαι με φίλους. Διαδικτυακούς και μη. Το «Από το Like στο Buy» είναι ένα από αυτά.

Έχοντας ζήσει από κοντά την εξέλιξη στη συγγραφή του βιβλίου από τον Δημήτρη Dimitris Gartzonikas για 3 ολόκληρα χρόνια, ομολογώ πως η τελική του μορφή με ενθουσίασε.

Γιατί ο Δημήτρης έχει ένα μοναδικό τρόπο να συνδέει το ICT με τα Tribes, το Like με το Buy, να μας δίνει να καταλάβουμε το πώς διαμορφώνεται η σχέση του Marketing και του Branding στην εποχή των Social Media, να μας βοηθάει να καταλάβουμε πώς να αυξήσουμε το Brand Equity μιας επιχείρησης, αλλά και να αντιληφθούμε ότι η νέα δημοσιογραφία περνάει μέσα απ το Βrand Journalism έχοντας σαν βάση το Branding Post.

Και δεν είναι απλά ένας οδηγός επιβίωσης. Είναι ένα “ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑ”, αφού το όλο πόνημα εμπνέεται από το έργο μιας σειράς στοχαστών όπως ο Αλεξάντερ Αστρυκ, ο Γιώργος Ζογγολόπουλος, ο Κορνήλιος Καστοριάδης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Κωνσταντίνος Καβάφης και ο Ανδέας Εμπειρίκος.

Καλή απόλαυση μιας και είναι ευκολοδιάβαστο.

ΥΓ. Δημήτρη ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσες!!!