Από το Like στο Buy, το πρωτοποριακό βιβλίο με τον ευρηματικό υπότιτλο ‘’Το τέλος της αθωότητας του LIKE’’

Από το Like στο Buy, το πρωτοποριακό βιβλίο με τον ευρηματικό υπότιτλο ‘’Το τέλος της αθωότητας του LIKE’’ από τον χαρισματικό Δημήτρη Γκαρτζονίκα, είναι μία πραγματική πηγή ένωσης για όλους τους εραστές του επιχειρείν. Η εποχή που τα κομπιούτερ κατά τον νομπελίστα Arno Penzias, περιείχαν τόση νοημοσύνη όσο και τα στερεοφωνικά συγκροτήματα μουσικά όργανα, ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, που τα social media οδηγούν την κοινωνία σε μία συθέμελη μεταμόρφωση του ίδιου της του εαυτού, ο συγγραφέας με ασυνήθη δεξιότητα και εύστοχες αναφορές, οδηγεί τον αναγνώστη στα μονοπάτια της social εποχής που ήδη διανύουμε.

Με επιστημονική τεκμηρίωση και πληθώρα παραδειγμάτων ο Δημήτρης Γκαρτζονίκας μυεί τον αναγνώστη στον κόσμο της Social Media Age, εποχής η οποία έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του BRANDING με το MARKETING, να εισάγει την ‘’ΑΦΗΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΩΝ’’, γνωστή ως BRAND JOURNALISM σε κυρίαρχο μέσο ανάδειξης της επιχειρηματικής οντότητας και να αναδείξει τον δρόμο του e-sales στα χρόνια που έρχονται.

Η επικοινωνία, που αν ήταν ζώο, θα ήταν λιοντάρι και αν ήταν συναίσθημα θα ήταν χαρά, στο επιχειρηματικό πεδίο, τονίζει ο συγγραφέας, προϋποθέτει post-mix τέτοιο που να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού στόχου της. Ιδιαίτερης, τέλος, αναφοράς αξίζει η πορεία από το BRAND JOURNALISM στο BRANDING POST, πορεία κατά την οποία το post του brand γίνεται τέχνη.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γκαρτζονίκα που με το πόνημά του με ταξίδεψε στον συναρπαστικό κόσμο που ήρθε για να αλλάξει τη ζωή όλων μας.